onsdag 31. desember 2008

GODT NYTT ÅR

2008 ebber snart ut og jeg vil takke alle dere som har vært innom bloggen min og lagt igjen kjempekoselige kommentarer. Det inspirerer meg, og varmer veldig invendig, nesten litt rørt jeg!!! Tusen takk til dere alle go`inger. Jeg kommer nok på bloggbesøk til dere også, for dere gir meg utrolige mye kreative gleder!!!

Så er vi kommet til årets siste dag - tiden flyr jammen fort!!! Det er ikke fritt for annet enn at jeg sitter og mimrer litt når jeg ser på kalenderen her - så heldig jeg har vært som har fått så mange gode opplevelser, har en familie som jeg er så glad i, gode venner som jeg setter utrolig stor pris på og en god helse gjør at det er godt å våkne til en ny dag med nye utfordringer. Jeg har også en jobb hvor jeg trives veldig godt- ikke en dag uten latterkarampe og det gjør godt for sjel og sinn!Jeg har jo verdens morsomste hobby også, papir, lim, saks, stempler og duppeditter - da kan man trylle da!!! Og så har jeg blitt "kjent" med så mange herlige menneseker gjennom treff og blogger.....å det er så moro, dere gir meg masse energi, inspirasjon og glede......og kanskje har jeg mange ukjente venner som jeg ennå ikke har møtt......
Ja- jeg er utrolig heldig - hva mer kan man ønske seg i 2009?

I dag skal kvelden feires sammen med gode venner og familie. Vi gleder oss veldig til en sosial kveld. Gruer meg litt til å reise fra Pussi (katten vår)og alt rakettbråket, men hun skal få være
inne i kveld. Gradestokken viser i skrivende stund -15,2 grader, så det blir nok en kald kveld på Hamar. Men finstasen skal på allikevel, så vi får vel tåle noen kuldegrader!

Håper dere alle får en herlig kveld og koser dere masse der hvor dere er.


ET RIKTIG GODT NYTT ÅR ØNSKES DERE ALLE!!!


Gode klemmer fra Anne

2 kommentarer:

Lena Katrine sa...

Åh, så mye fint du skriver Anne!

Tusen takk for at jeg har fått bli lit kjent med deg i året som har gått - du inspirerer både med dine kreasjoner, og ditt varme vesen!
Gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg i 2009 - for det blir vel flere treff-møter, i tillegg til bloggingen??

Ønsker deg og alle dine en fin nyttårsfeiring, og et riktig godt nytt år!

Nyttårsklemmer fra meg til deg

Anja's KortKreasjoner sa...

Tusen takk for hilsen i min blogg - har trålet siden din flere ganger før - du lager mye nydelig du og :)

godt nyttår - og god kunstnerånd :):):)

Anja