søndag 15. februar 2009

Art pieces utfordring Valentine atc

Som skrevet tidliger er jeg ikke så veldig kreativ om dagen. I går ble det en lang og god utedag i knallflott sol og skilek på jordet med ski og snowboard, glade barn og voksne! Slike stunder må man jo bare ta med seg!!! Forbi oss fikk vi oppleve susen av rallybilene som kjørt forbi huset vårt før de skulle til neste etappe: Anker`n i Hamar. Opp i alt dette glemte vi av valentinedagen, og atcene som jeg skulle legge ut, men her kommer de altså. Jeg laget disse til Art Pieces utfordringen. Hjertet er malt med perfect pearls. Stempelmotivet er ukjent, En hilsen fra hjertet teksten er fra Ett Trykk, rosepynt, granbarpunch og tags er ellers brukt her. Prikkene runndt kanten er tegnet på for hånd. Jeg skulle lage 10 stk, men de fleste ble nesten like så jeg scannet bare disse to.

Håper dere alle hadde en flott valentine dag!!!Tusen takk for at du titter innom bloggen min - setter stor pris på det! Ønsker deg en god søndag!

8 kommentarer:

Kirsten sa...

Åååå - så koselige Valentine-ATC'er!! Og morsdagskortet ditt er fantastisk nyyydelig!!

Så koselig dere hadde det i går da! Det er viktig å ta vare på disse finværsdagene!

Ses i morra, vennen! Hils dine!
God klem

Hilde sa...

Hei Anne. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Skal si jeg koser meg i min hobbyhule. Det er liksom utleieleiligheten vår i underetasjen jeg har tatt i bruk. Der er det kjøkken, bad, vinlagring, levende lys, musikk - ja, i det hele tatt superkos. Er du i Drøbak noen gang, skrik ut og kom gjerne!. Søndagsklem fra meg

Pia sa...

Et rigtig flot valentines ATC kort

Riet sa...

wowww Anne,what a beautiful cards.
heel erg mooi.

hugs Riet.xx

Anonym sa...

Bare en ting å si Anne: Bare helt NYDELIG!!!!!! Klem fra Hilde

Kim Piggott sa...

wow these are gorgeous!
hugs
kim x

Inger Marie sa...

Disse var nydelige Anne :)
God klem

Nina sa...

Skjønne ATCer!