torsdag 4. juni 2009

Pinseferie

I pinsen har jeg vært på storbyferie i fantastiske Amsterdam, så det sier seg selv at det er blitt lite bobbyaktiviteter i bloggen min i pinsen! Jeg har derimot blitt beriket med mange opplevelser og inntrykk. Vi var utrolig heldig med været i Nederland. Sol ,sol og atter sol!!!
Vi besøkte milelange sandstrender på nordkysten og koste oss på kanalturer! Svogeren min bor der nede så vi fikk masse guiding på turen. Det gjorde at vi fikk oppleve masse lokal kultur også. Litt shopping ble det også og etterpå ble det pause på uterestauranter og puber!!! Jeg havnet forresten midt oppi et eldorado av en stempelbutikk, og der ble jeg en stund ja!!! Vi tok turen innom svarte marknaden og der var det noe å handle for enhver smak - moro å oppleve pruting og forhandlinger. Fantastiske blomsterparker og fulle jorder med ferske grønnsaker, litt av et syn! Murhusene med kanalbåtene rett utenfor var spesiellt og oppleve. Hager og hus var velstriglet og utsmykket i en nydelig arkitektur. ÅÅÅ det var så fint der! Jeg har blitt mange minner rikere. Det var trist og tårevåt avskjed når vi skulle si ha det til familie der nede, men vi håper å reise tilbake om ikke lenge! Vi hadde en fantastisk tur!!! Jeg anbefaler en tur på det varmeste!
Håper dere alle har hatt en riktig god og varm pinse!
Klemmer fra Anne

3 kommentarer:

Karin sa...

Hi Anne. That's good to hear. You had a great time over here in Holland! Did you buy some stamps overhere in that store. Do we see a lovely card soon???

Kim Piggott sa...

Hi Anne,
So great to know that you had the best time. Travel so broadens the mind and you have your memories forever!
hugs
kim x

Lene Aase sa...

Hei Anne. Hørtes deilig ut med en tur til Amsterdam, håper alt står bra til ellers:)

Klem fra Lene:)